Jatuh buaian!!


Sejak sekolah kakak Icha tidur rumah Opah seminggu sekali je. Tak suka lah panggil Opah. Macam duduk kampun yang jauh nau! Nanti dah ada anak I nak tukar supaya Opah jadi Wan? Okey tak? My mom orang Perak :)

Tak kisah lah. Borak-borak dengan kakak Icha.

Icha : Maklong ke tuu...?
M.Long : Cha..rindunya dengaicn Cha...! Buat apa tu?

Lepas tu dia bebel bla bla. Tak paham lew.

M.Long : Cha jatuh ya..siapa buat?
Icha : Buaian...;(
M.Long : Macam mana boleh jatuh?

Dia start balik cerita bla..bla..bla..

M.Long : Tulah..lainkali..jatuh lagii..padan muka!!
Icha : Ok!! Bye le yu.

Haha. Bengang lew tu?

Icha : Ante mana? *uncle
M.Long : Ada ni ha..jap!


Kangah cakap masa engaged dengan uncle Icha siap kiss telephone? Motif? Kalau uncle mintak kiss kemain laju. Kalau haku minta geleng kepala. Kena paksa lah. Dah tu lepas cium "bueeekkk..!!"

Kuang asam!

Actually dia call me untuk cerita macam mana dia jatuh. Boleh? Masalah satu hape pun I tak paham. Sedeyy..masih pelat lagi lorr.



2 comments:

eima said... [Reply to Comments]

comey je call nk merepot yg die jatuh buai ...comey...comey....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Huishhh..dia ni memang kaki report ok!!!! Haha.