Safe House


Happy weekend ya'lls!

Cant wait for tomorrow ;) Nak baring-baring, nak lepak, nak makan banyak-banyak. Sebab cuti kan? Haruslah makan banyak. Apakah? Tak cuti pun makan banyak? Cane? Haha.

Siapa-siapa nak tengok Safe House sila pergi. 1st I tak tahu pun ni cerita apa? Rumah Selamat? Rumah apa? Haha. Tengok pelakon not bad, Ryan Reynolds. Handsome kot! Haha. I tengok dia kat The Proposal macam best je -__-'

Its heavy movie but, I boleh layan. Cerita fasal Safe House lah kan. Haha. Cerita fasal CIA. Matt (Ryan Reynolds) yang handsome, yang blur, comel. Haha. Boleh? For those yang suka tengok CIA ke, perang ke, gaduh ke, tikam belakang ke, dipergunakan ke, boleh tengok lah cerita ni.

Tapi watak Matt ni jadi 2nd watak pulak sebab I tengok Frost (Denzel Washington) lagi awesome and menyerlah walaupun dia penjahat. **** for Safe House!

Lain nak cite, hari tu I cari money changers yang murah lah. Nak survey, sampai lah ke Kajang. Haizi kerja kat Kajang so banyak lah dia tahu kan?

"You must try Indo-Mee goreng kat sini" kat sini tu Metro Kajang lah ;)
"sedap gila..!"

Yolah tu.

"Nasi goreng ayam dia pun sedap. Best!"

"Tak nak lah! I nak makan Indo-Mee goreng je!!"


Sekali order mamak tu cakap kat sini tak pernah jual Indo-Mee goreng. Boleh? Confident je! Haha. Last-last order maggi goreng. Obses sangat dengan mamak lah Haizi ni! Haha.

I tak tahu lah mamak ni guna apa sampai Haizi gila kat mamak tu. Haha.

"Paling best you kena try Teh O Ais dia! Sedap gila! Tak boleh challenge mana-mana kedai!"

"Serius?"
Bukan boleh percaya Haizi ni. Haha.

Sekali tu memang ok!!! Dia tipu I. It just Teh O Ais, mana-mana kedai sama kot. Haha. Tak sedap pun. Rasa Teh O Ais lah. Sedap lagi my Milo Tabuuuurrrr! #nomnom





0 comments: