Sumpahan Kum kum




Hewhew. Emo melampau-lampau nauuuu...! Balik baru baca komen kau Mar_D. Motif eja nama kau macam tu? Rasa cute je :)

Yerla. Yerla. One thing I belajar bila I betul-betul sedih kan adalah kita tak mampu memahami apa perasaan/beban yang ditanggung. Betul! Rezeki di mana-mana tetapi sebagai hamba-Nya yang lemah tak mampu nak mengatasinya. Bila kawan kita dilanda masalah, kita sedaya upaya nak gembirakan kawan kita. Good effort. Thank u! Muah!

Apapun treatment telah diberhentikan sementara.


nasi paprik. tak sedap pun );

mine, watermelon blast. Haizi Ice Lemon Tea.



Mushroom Soup w Garlic Bread. Nak complaint sikit lah. Tak tahu lah memang style garlic bread tu keras sebelah or apa. Permukaan atas dia bakar, permukaan sebelah lagi tak bakar. So, tak feel langsung!

Semalam hujan lebat nauu..! So, pergi Alamanda nak dinner? Motif hujan lebat dengan makan kat Alamanda? Haha. Weolls tengok Sumpahan Kum Kum. Katanya best and seram? Jom tengok!

So-so je lah cerita dia. macam drama yang selalu keluar kat TV tiap-tiap malam Jumaat tuuuu...! Hewhew. Mula-mula tu confuse tau ni cerita pakai susuk or Kum Kum? Sebelum tu, serius tak pernah dengan hantu Kum Kum. Kesian kan?

Rupanya hantu Kum Kum ni hantu yang bagi salam ay? Macam mana sejarah dia eh? Memang dari susuk ke? Cerita dia too simple. Apapun i bengang gila watak bini Adi. Gila sengal. Hantu ketuk-ketuk pintu pun nak bukak? Tak suka lah dia! 3 *** untuk Sumpahan Kum Kum. Tengok Lydiawati berlakon, teringin nak tengok yang dia berlakon dengan Rosyam Nor tu? Cerita apa tu? Suami, isteri & ... eh? Lawak gilos.



1 comments:

yatt said... [Reply to Comments]

ye ke tak best.. baru nak p tengok