Tadika Kasih Ungu



Rasanya sudah terlambat nak wish Congrats for opening Tadika Kasih Ungu to my sister. Actually, my mom bagi idea untuk buka Tadika for Kangah. Seriusly, me and Kangah different gila.

You know what, dia suka kids. I suka jugak. Tapi kuantiti sikit. Sebab senang nak control. Dia suka banyak-banyak. Actually my mom is kindy teacher. Alhamdulillah, rezeki itulah membantu menyara keluarga kami. I pernah tolong my mom kat nursery serius, penat gila! Gila-gila. Kau jaga anak sorang pun kau bising plus merungut itu ini kan, ni kan jaga 20 anak orang? Plus kategori budak berbeza-beza. Ada nak dengar cakap, ada tak nak dengar cakap. Ada yang comel, ada tu nak je hempuk sebab lagi comel.

Ada kes, menangis-nangis tak nak pergi sekolah. Sampai mak dia cakap tak boleh buat apa. Tapi bila mak dia pergi kerja kan? 10 mins lepas tu okey. Boleh? Apa sebab dia nangis eh? Pura-pura sangat! Haha.

Tahniah lah ya Kangah!

Presenting my model untuk uniform Tadik Kasih Ungu, Icha & Ara fight-fight. Huahua. Pantang jumpa dowh mesti gaduh. Serius pening. Dua orang ni pun rasa nak hempuk! Haha. Pitam bawak dua-dua jalan. -___-' Tapi dua orang ni memang dah pergi school dah this year.




1 comments:

eima said... [Reply to Comments]

tahniah utk kakak u ...
bkn senang nk handle budak2 ...aku yg branak 2 ni pun dah nk sasau dibuatnye.... penat tuh.....