Tak ada kerja. Asik makan je!


Tak ingatlah ni gambar bila. Hari tu ada appointment dengan doctor kat An-Nur, Bangi. Temujanji jam 6 petang. Pukul 5.30pm I dah terpacak kat situ! Macam awal je. Register bagai kunun nak jadi 1st patient. Haha. Lucky me, tak ada orang and I'm number 1!!

Lepak Bangi Kopitiam. Kenyang sebenarnya. Tapi kan dah kata tak ada kerja, makan je lah! Makan lite-lite. Tak tahu lah heavy ke lite-lite kalau gini!




Roti bakar! Tengah menaip ni teringat Roti bakar 434!

Haizi order half boiled eggs. 2sets. Favorite jugak ni! Tak cukup lah share. Haha. Yang peliknya sedap hokeh! Kat rumah apasal telur dia lain? Telur omega ni!



Mine, Tiramisu with coffee jelly. Tak suka juga dan tak sedap. Too sweet! Haha.

Haizi order Iced Tea with herbal jelly. Tak suka jugak!

Cukup time, jumpa doctor. Cantik dowh macam Natasha Hudson gitu! Lepas jumpa doctor dinner pulak! Lite-lite juga! Soup ayam dengan 2 ketui Ayam Kampung!

Asik makan je lah! Bila lah nak kurus macam Filla ni! Adehh -____-'


Tapi korang pernah rasa tak Bangi Kopitiam kat Bangi dengan Port Dickson? Apsal kat Port Dickson tu tak sesedap kat Bangi?




4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aku pernah minum kat pak li kopitiam banting.. ice blended tiramisu coffe.. mabeles!!

shaz said... [Reply to Comments]

Saya from bangi jugak. Jarang dah mkn situ sbb asek order, mest terlupe satu dr menu yg kami order. Terus anak2 panggil kedai asek2 lupe. Hehee. Salam perkenalan. ;)

eima said... [Reply to Comments]

tak penah mkn kat ctu ...

haliqdiaz said... [Reply to Comments]

kak shinnaz..finally kt dpt comment..lol..btw..kt pun suka makan..so geng la..suke entry JJCM akak..-noor al-hameed-

http://www.haliqdiaz.blogspot.com/