Tote Bag




Alang-alang dah masuk GUESS snap lah. Banyak juga yang baru! Hewhew. I suka lah bag macam ni. Dia ada dua colour, merah and biru. Tapi of course lah merah/orange tu lagi cantik but biru pun not bad. Tapi I rasa dah macam Avatar je? -___-'




Nevermind, RM 378. Huahuahua. Sedih. Tote bag gitu pun RM300++?? #kthxbye

Then, ni pun cantik. Hehe. Apa kejadah nak semua kan? Tapi lagi bagus kalau boleh beli satu set. Kepuasan gitu! Hehe. Tengok je lah ;p


Then, ni last bag. Cantik juga, tapi dia agak besar sikit.


Survey slipper ni. Comel je. Bawak pergi Langkawi ok ni! Hehe.












3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

beli ke tidak ni ?????dah ade yg berkenan ....

MRS. K said... [Reply to Comments]

i dua taon sekali noks tukau henbeg.. hewhew..

eh tapi last week i beli beg tau. tapi cap pasar tani je laa.. ngeee

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

cantik lah kalau beg kaler biru mcm kat atas tu..