Weekend!





I love weekend but I hate Sunday. Apa tu? Haha. Maksudnya...suka cuti, tapi tak suka Ahad sebab esok kena kerja. Itu je. #kthxbye

Bengong lah!

Haha. Tetiba bengong. Dengan tuan-tuan dia bengong. I beli baju kurung yang dah siap. Memang selama ni beli. Try size L dah ok sangat-sangat. Tapi takut tak muat try test sekali lagi. Yay! Muat. Then pagi tadi pakai baju tu tang kain tak muat. Huaaa...); Help!! Baju tu #myfav colour. Sedih! Haizi dah bising-bising. Beli, tapi tak muat. So, tukar baju. Dah lah lambat. -___-'

Sebaik sempat...fuhhh...!

Actually last week I tengok Adnan Sempit for 2nd time. Gila tak gila lah! I pun rasa wasting tengok movie dua kali. Rugi duit, rugi masa and tak bosan ke? Duit tu memang rugi lah. Sebab lain cinema, lain harga. Hari tu kat TGV, Sunway Pyramid (RM14/person). Mahal gila. Mengalahkan cerita orang putih! Tunggu DVD lambat nau. Ombak Rindu je I tengok dah 5,6 kali. Apakah? Tang masa tu haruslah memang rugi sesangat. Memang nahas buang masa.

TGV, Sunway Pyramid ni dah tukar baru lah. Cuma toilet je kecik nak mamps. Pekejadah orang gemuk nak masuk weh? Sedih! Tak muat! Pergi hari tu dengan my 2 sisters, Kangah and Adah plus Icha. Tapi crowd memang sporting and menggila lah tengok Adnan Sempit. I tengok 2 kali so, tak rasa lah dia punya kelakar gila-gila. Tapi kelakar ok Adnan Sempit 2 ni! Haha. Sebelah weolls je gelak-gelak sampai terbangun. Boleh? Over gila! Gelak biasa-biasa sudah. And finally cerita dah tamat, crowd tepuk tangan. Tapi memang kelakar lah!

Sebelum tengok Adnan Sempit tadi pergi makan. Seriusly, tak tahu nak makan apa. Boring dowh asik makan! Haha. So, try Mr. Teppanyaki. Not bad lah! Icha macam pelik. Tak pernah tengok chopstick.




Mine, Teppanyaki Beef and Chicken, RM14.90.








I pelik lah harga dia. Kat Food Court The Mines, ada satu Mr. Teppanyaki. I rasa kedai yang sama but, kat Sunway ni mahal lah pulak! Kat The Mines, tak sila tak sampai RM10! Tapi sebaik sedap!

Lepas movie, pergi makan lamb chop #nomnom kat Station 21. Kenyang!





Oyaki, The Loaf.




Sekian, weekend saya yang always dengan foods! Gila! Tahun depan boleh gain 20kg lagi Shinnaz! Haha.



1 comments:

eima said... [Reply to Comments]

serius ke wei tak muat toilet tuh ??? ko bknnye big size pun ... tak dpt nk bygkan toilet tu