Hey Mickey!

Tengok belog Filla pergi Disney Hong Kong terus rasa nak pergi. Tahun depan lah! Haha. Memacam lah ko sinaz! Semua nak pergi! Lalalalala~ ;p

Tiba-tiba I rasa macam Mickey Mouse tu cute gila dowh! Haha. I tak lah minat sangat tapi masa kecik-kecik memang layan lah. Dia dengan Pluto. Hehe.

I dah berangan dah ni nak pergi Disney HK. Hari tu boring pergi Alamanda, lalu Ausinno. Kebetulan. Memang sangat kebetulan. Haha. Ish! Ada pillow Mickey Mouse ok!!!!! Haha. Teruja terus beli.

Ala...pillow kecik je. Letak kat kereta pun okey. Nanti I nak suruh Haizi beli juga letak kat dalam kereta. Haha. Comel. Dia macam-macam kartun ada. Ada princess, tapi sorry lah. I tak minat okey princess ni. Ada Donald Duck. Macam-macam lah. 2pcs, RM50. Seriusly, I rasa comel Mickey! Hey mickey *sambilnyanyi* Hey Mickey! Hey! Hey!

Pillow ni if you members sekali pun TIADA diskaun ok! Tapi kalau nak beli Aussino macam bed fitted sheet, quilt cover, pillow case, towel, doormat and etc waktu sale selalunya dia letak less 15%, then kalau members dia akan tambah 10%-15%. Sharing is caring ;)





2 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

auni minta minnie..ade x..hehehe

emma dangdut said... [Reply to Comments]

bantal gebuu!!tak leh letak kereta shinnaz nnt tdo orang blakng..oh noo!!