I miss you badly


11 days w/out my Umi is nothing );

Sedih );


Semoga Umi selamat pergi dan selamat pulang. Wish you all the best di rumah Allah. Semoga hidupmu diberkati Allah :)

Now, Haizi tinggal dengan 3 Muskeeters. Nak buat apa ya on weekend? Boring lor tak ada Umi. I miss you! I nak bagi BB/T-Pad kat Umi but she dont how to use. Why T-pad? Haha. Masa 1st I beli, dia agak bising lah. Apsal lah beli benda ni semua. "Dah ada telefon canggih, nak T-Pad"

"T-Pad??? Apa tu?"
Bukan iPad ke? Haha. Suka sangat lah tukar nama benda alah tu. Haha. Bagi camera canggih pun tak nak, guna camera biasa je. Tak apa lah. Semoga ibadah Umi diterima di sana dan tenang melakukan ibadah.

Lamanya nak tunggu Umi balik! ); Tiap-tiap malam okey I call my mom. Kalau tak, nangis. Haha. Jenuh lah Haizi nak beli i-Talk kad. Yay!



2 comments:

eima said... [Reply to Comments]

ololo ...sian die ....
brape hari lagi ur mom nk balik dr umrah ni ??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sob..sob...lagi 6 hari );