JJCM : Mr. Kabab & Biryani, Diplomatik Presint 15



I just survey-survey tempat makan yang best for celebrate my mom's birthday. I think Arab cuisine is better cause Umi nak pergi umrah lepas tu. Saba Restaurant, Cyberjaya or Sahara Tent, Alamanda.

I pernah pergi juga Saba tapi sekali je lah. Lepas tu malas nak pergi dah sebab Sahara Tent dekat sikit. Seberang jalan je but Sahara Tent a bit expensive lah compare dengan Saba and yang latest buka Mr. Kabab & Biryani, Presint 15.

I was plan no rice for that day. Haha. Kunun! Selepas dikeji semakin gemuk dan besar, terus mulakan hidup baru tanpa nasi. I order roti nan cheese. Haha. Tetaplah kegemukan dengan cheese. Plus I order Ayam Tandoori. Actually, I pun tak tahu kenapa I order roti. Why!!!! I tak makan roti ok! Kenapa order. Membazir je. So, I pulun carrot juice. Awesome.

Then, my officemate order nasi apa entah ayam, and lamb. Just nice lah. Harga pun reasonable. Tapi...I tak berapa nak minat sebab nasi dia tak rasa apa pun. Agaknya kurang ramuan kot -___-' but I tengok kawan I sangat interested dengan nasi dia. T___T I suka lagi Sahara.



Then, order apa entah ni. Bread ada, fries ada, ayam panjang ni pun ada. Haha. I lupa lah nak ambil nama dia. Hehe. So, I rasa kalau betul-betul nak rasa pure nasi arab Saba and Sahara is recommended. Why? Sebab saya masih boleh ingat and still nak pergi lagi.



Bye.


1 comments:

yatt said... [Reply to Comments]

ooo sedap ye sahara tent tu... tak penah try.. nanti nak try la :)