John Carter


Boring lah adik-adik I sebab I kerja, diaorang duduk kat rumah.

"Kat rumah Kak long ni tidur, makan, tengok TV!!" Haha. Sebab aku pun routine gitu nak buat cane -__-'

I dah plan dah macam-macam this week. Nak buat itu, nak buat ini. Nak jalan-jalan. Rasanya macam lama tak pergi Mid V. Tak pun pergi KLCC. Boring lah Sunway Pyramid tu. Haha. Ke The Curve? Dengan tujuan nak cari selipar. Haha. Nak pergi pantai yaw! Cant wait for next trip.

Tapi sedih, trip kali ni my mom tak ikut ); sebab pergi Umrah. Mak I dah pesan dah "belikan dia pinggan mangkuk, sudu, ikan bilis, bag! Jangan seronok-seronok sangat, nanti nangis" Haha. Jeles lettew tak dapat pergi. Haha. But I lagi jeles tak dapat ikut my mom! Hopefully, one day I sampai juga ke rumah ALLAH. Teringin sangat nak pergi sebab dengar orang cerita pun dah best, ni kan bila kita pergi kan? InsyaALLAH :)



So, I bawak my sisters pergi tengok wayang, John Carter. Seriusly, I tak tahu cerita ni tengah hot sekarang. Then I tengok seat memanjang penuh je. Orang review pun semua cakap best. I pun tengok kat GSC Alamanda.

Actually John Carter ni macam tercampak kat dunia lain, Barsoom (marikh) So, kehidupan dia kat sana ada yang manusia ada yang ala-ala avatar cuma colour hijau. Haha. Keistimewaan John Carter ni bila pergi Barsoom dia boleh lompat.

Seriusly, cerita ni for me, agak berat and apa kebenda I nak paham ni. 1st scene sangat lah boring gila. I boleh tidur okey.

"Eh? Kenapa you pun macam nak tidur?" I tanya Haizi.

"Boring lah...!"

I tengok adik-adik I pun ala-ala nak tidur jugak. Then, lepas dah habis babak-babak boring and dia dah sampai kat Barsoom tu baru lah fun sikit. Menarik sikit lah nak tengok. Haha. I never and ever tengok cerita ni 2 kali. Haha.

#kthxbye



1 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

hahahhahahaa i ada geng! ingat i sorg je yg boring n tak paham.. rupanya u pon sama! hahahahhahaa