Lawak Ke Der?





Lawak ke masalahnya?

Hahahahhahahahah!!! Mesti lah lawak! Tak menahan Jozan lah kan! And I love Harith Iskandar too! Boboi agak tak menyengat! Kategori so-so sahaja. Nabil pun ada, tapi biasa lah buat lawak macam gelak kena paksa. Haha.

Dulu keluar kat Istana Budaya but, no ticket for me and masa tu busy with weddings. So, tak berkesempatan. Then, kat Astro ada tayangan. So, I layan lah! Memang best. Tak rugi beli. Ada juga lah 119 kali I ulang! Haha. Best. Best.

Tak silap kita beli Rm15. Boleh tengok sampai 31 Mac 2012 ni. Cepat tau!




6 comments:

MamaIcha said... [Reply to Comments]

siu ling dah kahwin dgn apek...yg tak menahan 'k'jaan kelantan dah bagi rumah'...sian mael berombak rindu...hahaha!!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Siu ling..oooiii Siu Ling...ke belakang sikit! Hahahahah

eima said... [Reply to Comments]

teater ke ape ni ... aku ni mmg slalu ketinggalan la bab2 gini ...seb baik la tak minat lawak2

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ya eima ;)

Lawak Ke Der ni teater tapi ok lah. Layan juga ;)

emma dangdut said... [Reply to Comments]

best kan!!
emma beli tix aleh2 kua tv shinazz,lg best -.-

ak yuyunz said... [Reply to Comments]

nak nenoookk..! subscribe astro RM15 ke and continue tayang sampay 31 mac eh?