Neelofa


Yay! Dulu I beria-ria nak beli kucing. And I tak sangka niat kita nak bela kucing tu tak lama lagi akan dimakbulkan. Haha. Btw, I tengok blog kawan I punya kucing. Comel nak mampos. Lepas tu, I tanya-tanya dia dengan bantuan Eza. Hehe. Dan semalam I pun telah mengeksitedkan diri pergi jumpa tuan kucing. Haha.

I nak yang ini but dah ada orang ambil. Sedih. Kangah kata "kenapa nak macam ni, ko tak nampak ke dia ada tahi lalat kat mulut dia tu?"


Haha. Ha ah kan? "Kalau ambil dia nanti mulut dia becok macam mulut Kangah sebab Kangah pun ada tahi lalat kat mulut". Haha. Gigih okey pergi. Tuan dia cakap datang tengok je lah dulu. Hehe. Tapi I kan kalau nak, nak juga! Kalau boleh nak ambil hari ni. Tapi cage tak ada? Next week nak fly. Cane dia nak survive. Baby lagi kot. Haha. So, tuan dia pun cakap dia 2 month baru bagi. I dont know why but I tak sabar nak tunggu nextweek! Haha.



Tuan dia kata nama dia Neelofa so, I teruskan je lah nama dia Neelofa walaupun I tak suka Neelofa. I nak letak nama Christina Aguilera. Haha. Tak menahan. XTina. Sedap juga tapi sebab Haizi yang telah menghadiahkan kitten tu so I redha. Haizi kata Neelofa lawa, gebu! Haha.

So, this week misi mencari dia punya cage, foods, sand and apa-apa je lah! Yay! Tapi gambar Neelofa tak ada kat I. Sebab tak sempat nak ambil semalam. Haha.



p/s: pic from Cujen




6 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

heheh comel la...xmenahan cujen bg nama Neelofa..hahaha

emma dangdut said... [Reply to Comments]

comel nyaaa shinnaz...eee geram..tak leh bayangkan mcm mne org leh bunuh2 binatang2 ni.

MamaIcha said... [Reply to Comments]

wah!! nama tak menahan...kecik hati lopak tau...hahaha!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama eza : hahaha. kelassss kan?

emma : org yg bunuh binatang, bunuh kanak-kanak elok g mampos! hah..geram aku!

eimma said... [Reply to Comments]

ya Allah..comel nyaaa

hanafaza said... [Reply to Comments]

hahaha..tomeynyer...

kucing akak pon nak beranak lagi nih..tak sabor tunggu fourth batch ni..hehehehe

shin, tukor ler link blog akak tu..hehehe