This Means War




Sumpah! Serius! Best gila....kot!!!!

Kena tengok sekali lagi and suka lah dengan watak Tuck tu! Haha.

Korang kena tengok ok. Love comedy. Dia mengisahkan tentang dua agent CIA, Tuck (Tom Hardy) and F.D.R (Chris Pine) yang jatuh cinta dengan perempuan yang sama, Lauren (Reese Witherspoon). Which is perempuan tu tak tahu pun yang dua orang CIA tu is bestfriend and rakan sekerja. So, macam-macam lah adengan yang dia orang lakukan untuk dapatkan perempuan tu. So, siapakah yang dapat Lauren? Hehe. Jeng jeng jeng.

I nak cerita jugak!


Korang rasa siapa yang dapat? Personally, I lagi suka Lauren & Tuck than F.D.R. Compare F.D.R tu handsome lah but Tuck tu macam bersahaja je. Ada gaya tersendiri. So, korang tengok lah. Siapa yang minat love comedy boleh layan punya!

So, I bagi 4 bintang. Nak tengok lagi! Nak tengok lagi!

Seriusly, cerita ni memang bersahaja. Reese Witherspoon ni memang suka kot watak macam ni kan. Dah lah comel! Haha.


Lagi satu semalam I entah gila ke apa semangat semacam, lepas balik tengok wayang nak masak, nak bawak bekal! Haha. Pekejadah? Sudahnya balik tak masak pun? Haha. Tapi paling entah apa-apa semangat I nak bawak bekal tu kan sampai I boleh beli container yang divided tu untuk bawak bekal. Nanti kat side ni boleh bawak nasi, sebelah dia letak sayur, sebelah dia letak ikan and buah. Tapi mahal gila kot! RM22/pcs.

Im out of control. Sangat-sangat! Kalau nak, nak juga. And I akan hujahkan kebaikan dia kat Haizi but tak guna pun. Wasting gila. Haizi punya hujah pun tak boleh menandingi hujah I tentang container ni. Haha. So, makan lah ko shinnaz dalam container tu! Hahahahhaha.

PANG!




3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

suka nk kena cr dvd la ni

Anonymous said... [Reply to Comments]

ya..ya..ya..-MHMK-

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

eima,

kena dan wajib cari ok!!! Hehe

MHMK : tengok lagi jom?