The Voice 2


Agaknya kita ni ada musim-musim gila tengok TV. Tiap-tiap hari bila ON wajib layan The Voice dulu! Sedap gila okey dia-dia orang ni nyanyi! Ish!

Masa mula-mula I tengok show ni, I ingatkan macam Vokal Bukan Sekadar Rupa yang TV3 buat tu. Haha. Sebab judges/coach nak pilih dia punya singer kena pusing belakang lah, kalau sedap baru dia pilih. Tapi salah rupanya. Haha.

Peliklah. Suara diaorang memang sedap-sedap gila okey! Pelik kat Malaysia, tak sedap pun nak pergi ujibakat. Sedih tengoknya. Ke orang Malaysia memang perasan? Adoi! Memang layan and best.

Paling best judges lah. Dulu I tak lah berapa minat gila-gila dengan Christina Aguilera but, she so beautiful and sangat comel! Dan...dan...Adam Levine, damn! Dia tu macho habis! Haha.

Show hari Rabu, 6.30pm tak silap kita. #kthxbye