11 April 2012


Semalam hari cuti umum! Sayangnya tak dapat nak sambung cuti sebab cuti pun nyawa-nyawa ikan. Sedih. Tak apa lah. Mungkin dengan cuti satu hari ini kita dapat beristirehat di rumah. Basuh baju sebakul. Boleh mop lantai yang dah rupa apa. Kemas bilik. Sapu lantai. Vacum carpet. Stick roll sofa. Lap pinggan. Lipas banyak kat rumah ni. So,basuh-lap-kering-simpan almari.

Ni semua cadangan je lah. Sebab I balik Meru. Wee! Esok-esok je lah buat. Haha.

Tapi I cuti jugak today. Haha. Kalau cuti banyak sambung je Jumaat. Hehe. Esok ada program yang tak disangka-sangka. Matilah kalau office tahu ni. Sigh. Cuba teka I nak buat apa?




Clue - KLCC.




Haha. Stay tune!






3 comments:

mm said... [Reply to Comments]

shopg time,syok2..lama x g klcc ;)

eima said... [Reply to Comments]

shopping ??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mm : tak shopping. haha.

eima : why semua orang teka aku shopping ni? haha