Battleship sangat AWESOME!


Seriusly, this is not fair. I ingat Transfomers paling best. Ada lagi best. Seriusly memang tak rugi tengok Battleship. Kalau tengok 3D lagi lah awesome! I tengok biasa-biasa sahaja. Maklumlah 3D tak ada subtitle, so omputih memang ke laut. So, tak berapa nak jelas and mengakibatkan blur, I pilih movie biasa. After tis nak try Battleship 3D! Kelasss!




I bagi 6 star lah. Over kan? Memang best! Mulanya penat okey Jumaat malam nak keluar pergi tengok movie. Balik kerja pun dah lambat. So memang malas. Tapi Haizi pujuk temankan. Pergi lah juga. Tak sangka best. Berapa kali best da..? Haha. Battleship BEST!

Korang tengok juga ok. For those yang tak minat perang pun boleh layan. Ingat I suka ke perang-perang? Tak suka. Tapi lebih bersifat general and semua layan so, I tengok juga. Sekarang ni memang mood nak tengok movie sangat lah ke laut. So, memang tak banyak movie yang dah tahu.

Actually BATTLESHIP cerita fasal Tentera Angkatan Laut kena serang dengan mahkluk asing. But can u imagine tengah snorkeling tiba-tiba ada satu benda besar timbul kat laut?


Serius. Takut gila. Yang ni takde dalam BATTLESHIP ok. Haha. Tapi korang imagine jelah. Hero BATTLESHIP je dah handsome. Rambut pendek ke panjang ke, serius handsome! Haizi yang lelaki pun cakap handsome ni kan I perempuan kan? Serius handsome. Tengok lah!

Seriusly, dalam BATTLESHIP takde scene yang snorkeling tu ok.

#kthxbye



1 comments:

emma dangdut said... [Reply to Comments]

shinnaz,,besh kn!!tak rugi tgk kn kn :P