Dark Flight yang BEST gila! #sentap


Perlu ke tajuk nak #sentap. Memang sentap. Bengang tahu tak! Masa tengok BATTLESHIP I BBM Kangah and dia cakap tengah tengok movie Dark Flight. Cerita apa tu? Memang I ketinggalan betul. Semua movie tak tahu -__-' Tak apa lah. Kangah cakap boleh lah.


Itu Kangah cakap, I cakap memang tak boleh blah ok. Wth? Cerita hantu gila. Tak takut langsung. Cerita dia macam ni, ada sebuah plane lama yang digunakan semula. Semasa penerbangan macam-macam kejadian and hantu keluar lah untuk menceritakan kisah plan yang lama dan usang tu. Seriusly, annoying tengok cerita ni! Grr..!

Lagi annoying duduk sebelah lelaki yang macam tak pernah masuk cinema. Please lah! Dok bising, dok menyial cerita tu, dok senaman aerobik dalam cinema. Grr..!

Tang mana yang nampak bodoh tu kan cerita tu? Start dari awal. Haha. I macam pelik plane tu buruk gila, takkan lah tak check? Lepas tu rosak. Rosak tak terhempas pulak tu. Dok makin tinggi terbangnya. Pilot pun kena kacau sebab kat cermin plane hantu dok situ. Eee...tak puas hati lah!

Sesiapa yang nak membangangkan diri untuk tengok silakan. Tapi tak tahulah orang lain kata best gila cerita tu. Huahua. Mungkin I sorang je rasa bangang tengok cerita tu. -2 star for Dark Flight. Damn u Kangah!



0 comments: