JJCM : Ana Ikan Bakar Petai, Bangi



Dah dah lah! Lama nau bersedih.  Sebelum tu, nak selitkan ni "Mengingat mati bukan bererti putus asa terhadap kehidupan, tetapi untuk penyemangat kita untuk semakin taat kepada ALLAH" *sambil betulkan selendang*

Famous juga kan Ana Ikan Bakar Petai ni.  Actually tak tahu pun dia ada branch ke apa. Sebab kat Bangi tu memang belambak kedai makan.  Lately je, tengok check-in ramai sangat ke sana. Sedap ke?  Kebetulan dapat gaji.  Memang nak dihabis-habiskan #sentap.  Jom ke sana jom!

Haizi suka sangat kedai makan ni. Katanya sedap! *sambil tunjuk ibu jari* Haha.


Weolls order tomyam seafood, kangkung belacan and telur bungkus. Ikan bakar kita ambil Siakap Bakar Petai.  Not bad lah. Actualyy I tak suka ikan bakar ada sambal ni.  I suka kosong ok. Sambal tu nak makan sila bukan ikan siakap masak sambal. Hehe.  Tapi not bad lah.  Fresh. 

Haizi kata keropok lekor dia pun sedap *sambil tunjuk ibu jari* Mesti nak datang lagi.

Total RM50++



5 comments:

qasehqaleef said... [Reply to Comments]

restoran ni branch ke 4. tapi 1st di selangor n KL. ke3 3 branch nye adalah di Tg Lumpur Kuantan.

eima said... [Reply to Comments]

tak penah lagi mkn .... tp nampak cam besh juagk ....

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

KC makan yg kat tj lumpur, kuantan

Klon Buaya said... [Reply to Comments]

hii

jom ke blog sy k

yatt said... [Reply to Comments]

i rasa asalnya kedai ni kat kuantan i pernah mkn kat tg lumpur kuantan.. boleh la i tak minat petai sangat :) tp seriously kat bangi ni setiap kali lalu penuh giler