Landasan Cinta






Siapa tengok? Angkat tangan!!

Hehe. Dah lama kot cerita ni. 2 minggu lepas kan? Mula-mula tengok iklan. Eeew..annoying lah dua orang mamat and minah ni. Sekali tu TERtengok ok! Haha.

Not bad lah. Walaupun Tasha Shila ni pernah ada kontroversi hangat. Kunun nak menghilang stress pergi Kelab. Pergi masjid lebih afdhal. Gitu kan hari-hari Jumaat ni mengustaz/ustazahkan orang. *sambil betul tudung* Itu pun tak elok. Haha. Nak bagi ceramah biar betul sikit. Dia pun tak betul, sibuk ceramahkan kita. Week!

Tapi best dowh cerita ni. Pasal dia dok sibuk cari bakal suami pilot (Shah Jazle). Lucky her dia bertemu dengan seorang pilot tapi dia tak tahu pun dia seorang pilot. Siapa nak tengok sila datang rumah kita. Kita ada rekod. Btw, Shah Jazle berlakon pun okey ;) Much better than Botak. Huahua #matilamak kutuk-kutuk hero pujaan malaya. Tak kosa!

So, I rasa Shah Jazle and Tasha Shila not bad. Cantik okey dia pakai tudung. Pasal ABPBH tu is okey dia menang. Izara and Tasha dua-dua best cumanya Izara lagi cantik kot. Wee!

Motif pagi-pagi Jumaat ulas cerekarama and artis? Haha. Salam Jumaat y'alls.

*sambil 5S* Nyampah tahu tak! Susun-susun-susun-tak kemas-kemas juga!







0 comments: