Neelofa : Birthmark?


Birthmark? Haha. Bukan lah tanda apa di badan Lofa, disebabkan dia tak ada skin dan dilitupi dengan bulu so, ada certain area dia tak berbulu. Lofa jenis domestic long hair. Bulu dia memang panjang-panjang.

Tapi kat area ni dia tak panjang pun. Macam kekurangan kat situ.

Tak apa Lofa, awak mantain cantik!



6 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

hehehehe... lofa comel.... takper... yg penting dia comel..

eKa said... [Reply to Comments]

neelofa namanya...kelas kau maria

tp mmg cun la...suci murni je...nak gak sekor...

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to Comments]

salam kenal. hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

cujen said... [Reply to Comments]

haha ni bukan birthmark..ni namanya fungus..tak hilang lg ke? kena beli krim anti fungus or beli syampoo anti fungus..kalau x nanti berjangkit... bley jangkit kat kita skali tau..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahha..cujen jgn gelakkan kita. kita tak tahu..hahah..hari tu bawak jumpa doctor and doctor kata kat tangan tu je? patut lah badan dia kurang bulu kat situ kan? ingatkan dari dia kecik..alhamdulillah yang kat tangan tu dah okey. cantik. tak perasan pulak yang kat badan dah tumbuh bulu. Hehe. Thanks!

Apakah boleh jangkit kat kita? jadi apa eh?

cujen said... [Reply to Comments]

fungus tu bley jangkit kat kita...jd cam kudis gak la...cam yg kat kucing tu...tp jarang la jadi..