Neelofa : New friend, Jack



Hi! My name is Jack! *handsome tak?*

Mestilah handsome. Lelaki putih handsome. Ni jantan putih lagi lah handsome. Pity Lofa. Sorang-sorang. Btw, I nak cakap dia sekor-sekor menunjukkan dia alone tapi macam tak sedap. So, I guna sorang-sorang.

I text Cujen cakap nak adik Lofa. Sebab sian lah dia. Atleast kalau balik kampung I boleh tinggalkan dia main-main dengan Jack. And untuk permulaan dia sangat lah garang. Gaduh ok. Tapi manja-manja. Huahua. Poyo gila. 1st day Jack datang, dia dok lari-lari sana sini. Nak tunjuk dia boleh buat itu, buat ini. Serius poyo. PANG. Sebab habis sofa di cariknya. Jack sedih sebab tak jumpa mak and tuan dia. Lofa pulak sibuk ajak main. Memang tak layan lah kan? Hehe.

And now, Alhamdulillah. Diorang berbahagia nampaknya. I bagi bilik khas untuk diaorang. Terpaksa lah Kangah, Adah, Cha and Umi tidur bilik lain. Sebab bilik diaorang tidur tu bilik Lofa and Jack. Hopefully, Lofa masih dara. Bye.


Nota :

Jack- Blue
Neelofa - Pink



2 comments:

♥ Elin ♥ said... [Reply to Comments]

cute!!!!!!! kacaakkk!!

PutriesNoora said... [Reply to Comments]

t jadi sumbang mahram pulak..hehehe