Neelofa : Scratcher



Weee..tak habis-habis Neelofa. Haha. Tak ada anak,belek kucing lah!!! Haha.

I nak story fasal dia suka and fav cakar sofa, tudung Fareeda and apa benda lah yang boleh dicakar. Grrr. Memang tabiat dia kan suka cakar-cakar asah kuku. I takut dia cakar sofa dengan berleluasa so I belikan scratcher. Beli yang murah, murah tak murah RM70++ juga lah kan. Scrather yang I nak tu mahal gila. Tak worth I nak beli. Kalau beli sama dengan purse Gucci? Sedih. Sebab I nak colour pink/purple. And I rasa Lofa pun pening tengok pink/purple.


Huahua.

So, beli yang ini nampak lah comel sikit. Girly kan? Masalah disini, dia tak nak cakar kat situ pun. Wasting je. Baik beli sofa baru. Haha. Tetaplah nak cakar kat sofa, kat wingchair, kat kerusi makan.

But, I dah survey dah kalau kerusi makan tu koyak, I nak yang ini. Haha ;p

Alasan je semua ni. Haha.





2 comments:

eima said... [Reply to Comments]

elok la ...jgn ilang cam jiran sebelah rumah sudah la ....jenuh kawan tu susah hati ... kurung lofa elok2 dlm rumah yo....

nk kawen nanti bleh kawen kan ngan bobo je

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahah. mmg nak kurung eima, sebab baby lagi. kalau dah besar okey boleh lepaskan! Wee!