Sejuknyaaa...yay!


Apsal jalan je nak beli baju baru. Haha. Habislah duit. Nak beli baju baru. Nak pergi jalan. Nak pergi shopping. Eee!

Esok nak pergi Cameron Highlands.  So boleh lah kita enjoy!!!



Hehe. Acara wajib kot. Tak lah wajib. Tapi lepas my mom balik umrah hari tu weoll pergi Langkawi. So, my mom tak jalan-jalan lagi. So, bawa ke Cameron Highlands.

Tak sabarnya nak makan muffin Opah Strawberry kat Kg. Sedia. Panas-panas lagi. Fresh from oven.  Boleh juga petik strawberry tanpa had. Hehe.  Nanti kita timbang sahaja.


Icha pulak mesti lah fun sebab last dia pergi Cameron Highlands masih kecik. Tak tinggi sampai lutut Mak Ngah! Hehe.  Mesti eksited. Tambah pulak Ara pun ikut.


Nak pergi pasar beli carrot comel siap ada daun dia lagi. My mom kata buat ulam???


Oh..ya..ya..scone pun sedap.  #nomnom

Happy weekend & holiday ya'lls !!!!