Wrath of the Titans





Kalau cerita Titans ni Haizi punya favorite movie lew. I tak minat sangat but boleh layan. Before this, Clash of the Titans. Yang itu seronok. Yang ini macam kurang je. T__T

Disebabkan last week I nampak satu iklan kat paper fasal berbuka puasa. So, nak booking dah boleh dah dengan harga yang berpatutan katanya. Macam awal lah kan? Raya lama lagi. Tapi kan puasa bulan 7, raya bulan 8. So, ada 3 months lagi. Puasa ganti tak buat lagi ni. Harusss kejarr!
Kalau kat Melaka, I prefer breakfast beli sebab ada satu nasi lemak yang sedap, 60 sen sahaja. Sedap, comel! After makan, lapik nasi lemak promo Jakel. Haha. Apakah tanda-tanda ni?

"You, raya tahun ni bulan 8 okey!"
"Ish..awalnya??"
"Of course lah sebab puasa pun bulan 7. Alamat dot dot tak nak ambil order lah kan nak buat baju. Sedih. Tahun ni beli baju siap"
"Eh. Beli sikit-sikit lah. Bulan depan beli lagi"
"Yay!"

Macam tiba-tiba je kan? Haha. Selamat lah I dengan baju raya hari tu. Very nice!

Selamat ganti puasa y'alls! ;)




4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

dah carik baju raya? ala..sempat x aku nak tempah baju nti ni? uwaa!!

MRS. K said... [Reply to Comments]

cite pasal wayang ke baju raya nih? salah tajuk tu.. ngehngeh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kekeke. kak K dah cari baju raya, I pun nak jugakkkk!

haha..ko kan berpantang @Roxy

eima said... [Reply to Comments]

bj dah siap anto dah ke tailor ...hehehe sedondon ngan anak dara.... beli kat nilai je ... MIL mls nk pi KL bagai minggu depan die mai lagi nk pi Gulattis ...betoi tak eja tu ....