Dark Shadows


Last week kita pergi tengok movie. Unplanned.  Tu pun tak tahu nak tengok movie. Nongkrong or Dark Shadow. Memandangkan I rasa Shaheizy Sam dah suam-suam kuku and asik lah Yana Samsudin tu je berlakon I decide tengok Johny Depp! Woot! Woot!

Siapa pernah tengok Willy Wonka? Ala..yang cerita kilang coklat tu.  Johny Depp memang suka kot berlakon watak yang pelik and so far boleh tahan cerita tu. 

Dark Shadow ni cerita pasal Barnabas yang disumpah menjadi hantu sebab...? Tak suka kat perempuan tu, lepas tu dia sumpah Barnabas. Lepas tu perempuan tu tak tua-tua cantik sampai bila-bila. Memang hot.  Kalau kat poster tu dia yang pakai baju warna merah tu. Cantik kan? Eh? Tapi boleh tahan lah cerita dia. Sebab kan background 1970's uolls! Cantik-cantik! Dalam cerita ni ada perempuan nama Vicky, she so adorable! Yang berlakon lain pun hebat-hebat belaka and cantik!

3.5 star - Dark Shadow.




3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

watak pelik yg menjadi johny depp + jim carey...

farra8979 said... [Reply to Comments]

dah lama tak tengok wayang. sebab mil datang. this week boleh la... ^^

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Eima : kan?? Hehe.

Farra8979 : Ajak lah MIL awak sekali ;p