Diana Danielle cantik dalam EH!


Penatnya today. Tiap-tiap kali blog mesti kata penat. Hehe. Penat kerja seharian.  Sometime busy, sometime tak, sometime busy gila-gila.  Kat office still kuat nak kerah tenaga, balik rumah, nampak bantal, nampak sofa..bommmmmmmm...baring! Bestnya!  Kena pulak waktu hujan! Nyamannya. semoga Allah makbulkan weeknd ini hujan diwaktu pagi so boleh lah tidur dengan selimut sebab sejuk!

Penat-penat masih sempat baca majalah kegemaran, EH!. Ya ALLAH....bersyukur atas rezeki dan nikmat yang Kau berikan kepadaku. Masih dapat membeli, melihat, memegang dan berjalan untuk mendapatkan majalah ini.  Syukran! Lebih afdhal kau baca Quran Sinaz oii! Haha. Give me treat for myself.  T____T

Balik umrah Umi pesan suruh ambil bawak balik Quran Umi beli di Mekah. Asik terlupa je sampai Umi kata tak baca Quran.  Anak Umi ni degil sikit! Bila teringat cepat-cepat masuk dalam bag? Tengok Umi buat nota untuk dijadikan ingatan dan panduan. Terima kasih Umi! Akak akan bawa kea mana- mana Quran Umi.

Now, nak tidur. Semoga masih ada nafas lagi untuk menikmati hidup yang penuh pancaroba. Sedih rasanya memikirkan apa akan terjadi but...I've to face.