Dinner Treat for ladies : Me, MIL and Aunt.



Hari tu buat Tiramisu. Ada balance. MIL rasa and me dapat message "Sedap kek Shinnaz buat.." Wahhh! Haha. #matilamak puji diri sendiri kan? Haha. Whatever. Tak lah sedap mana.  Tapi MIL rasa okey kot.  So good ;) 

Aunt Haizi pulak tak cakap Tiramisu sedap tapi dia kata cake coklat sedap, cuma cream cheese dia tak suka.  So, 50-50 lah! Haha. Bukan senang nak puaskan hati semua orang bila menghidang makanan. Disebabkan itu lah kita macam takut nak jamu orang makan.  Bukan malas masak, tapi nak bagi orang makan hasil tangan sendiri tu macam "kang sakit perut kang?".  Tak pun "phuii..tak sedap langsung!!" Haha. Tak pasal-pasal drama swasta berlaku.  Huaaa );

Disebabkan MIL ada kat rumah, memang I tak masak pun. Haha. Semua makan luar. Sebaik lah okey ;) Haha. Weolls makan kat Ana Ikan Bakar Petai lagi. Yay! Actually, saya cari ikan bakar. Tapi kat sini semua letak sambal. Bukan real ikan bakar. -__-'  Tapi bedal je lah!


For starter order Sata and Kepok Lekor.  FYI, kepok lekor dia sangat best! Macam makan kat Terengganu! *GOOD* 


Then order udang and sotong gooreng tepung.  Best!


Lain ikan siakap bakar petai, kailan, telur and tomyam. 

Time tu punya lah ramai orang. Lambat sikit lah dapat makan. Sebab me balik rumah jam 11 malam!! Musim gaji kot? Hehe.  Bye!


Regards, 


1 comments:

eima said... [Reply to Comments]

kepok lekor tu nampak behs....