Iris Hotel Resort

 

Kalau pergi reramai, I prefer ambil apartment.  Kalau 2, 3 orang I ambil hotel. So far sekali je lah ambil hotel memandangkan selalunya pergi macam rombongan. Haha.

Last trip I pergi guna servis SPM Villa Prima but I call owner Villa Prima kata dah fully booked. Sedih. Rumah tu besar and sangat berpatutan.  Design rumah dia sangat klasik. So,  I cari lain and jumpa Iris Hotel Resort (Apartment).  Apartment ni lebih moden dari Villa Prima.  Price lebih kurang. 

Cantik kan?
Cute sofa
LCD ya'lls

Ruang #nomnom
Room 1
Room 2
Room 3

Kalau nak pergi Cameron Highland and nak bermalam dengan orang yang ramai do not hesitate contact Mr. Lim, 012-3700763. Ada hall, ada ruang makan, ada 3 bilik which is setiap bilik ada toilet. Sekian. 




2 comments:

cujen said... [Reply to Comments]

mahal tak? cambest je nieeeee

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

best! sila pergi ok!! memang selesa. Rm320/night