Lunch : Ayam Penyet AP, Bangi

 
2 minggu ni memang ulang alik pergi An-Nur, Az-Zahrah.  Check up segala mala sakit yang ada. Kan senang Shinnaz kalau kuruskan badan, sakit pun tak ada. Sigh. PANG diri sendiri.

After check up, Haizi kena buat ultrasound untuk check hati.  Teringat hati goreng letak kicap. Sobs. Sobs. Kini dah tak boleh makan.  Okey. Berbalik ke hati Haizi masalah sikit-sikit sangat disebabkan pengambilan supplement yang tak serasi dengan dia. Selain itu, OK.

Disebabkan OK, we celebrate di Ayam Penyet AP, Bangi. Haha. Dasar kuat makan! Lama dah tak makan ayam penyet AP ni.  Adalah setahun. #ehyeke


Kalau pergi AP kita suka lele penyet. #nomnom. Garing! Sedapnya! Itu je kita suka. Ayam suka Wong Solo. Haha. Banyak songeh lew pulak! 


Semoga, lepas ni pagi-pagi kita makan oat ye Haizi mok-mok. 

Nah! Bandung Cincau ;)



2 comments:

rahayu said... [Reply to Comments]

macam sedap je..

Mardhiyyah Fadzil said... [Reply to Comments]

ayam penyet kat metro point pun dap dap gak weh!