Marilah kita menonton wayang. Hehe


Ni nak buat segmen apa ya? Haha. Suka dowh buat kerja-kerja macam ni. So, weekend kalau ya'lls nak tengok movie dah tahu dah cerita apa kan? kan? kan? Suka tak? Haha. *memang mintak pelempang*

Tetiap Selasa dok booking movie baru keluar. Wee! 

So, this week ada movie ini. I like Johnny Depp. Muka dia tu sangat mysteri. Hehe. Macam-macam watak dia boleh kan? The Tourist dulu pun macho gila. Cerita hantu gunting tu pun muka dia macam hantu. Haha.  Willy Wonka pun menjadi. Ni dia berlakon dalam Dark Shadow. Hari tu tengok iklan nampaklah menarik. Nak tahu menarik ke tak. After kita tengok lah. Hehe.




At the same time, Nongkrong keluar juga. Apa benda lah Nogkrong ni. Tak habis-habis cerita melayu cerita hantu kan? Haha. Takpe. Shaheizy Sam ada so, best ke tak? Actually tak suka lah cerita hantu bodoh-bodoh ni.  Nak buat cerita hantu biar seram gila ok. Ni macam drama je aku tengok!

So far, 2 movie ni menjadi pilihan hati this week. Masalahnya ada ke nak bawak kita pergi tengok ni. Sedih pedih betul! Sah-sah Nongkrong Haizi takkan tengok. Dark Shadow tu pun 50-50.



4 comments:

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Sama la ngan kita.. Wishlist bukan main banyak...Battleship, berani punya budak, chowkit...Tapi masalahnya ada ke yg sudi nak membawa kita?? Hehehehehe~ :(

eima said... [Reply to Comments]

ok lagi klu 50-50 aku nih ... hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nur Rosalinda : Heii..hari tu kita jumpa awak! Wedd's Linda rite? Mintak Hubs teman. Hehe ;)

Eima : hehe. mengikut keadaan ko, aku memahami. ada anak kecik payah sikit lah. meh lah aku jaga anak dara ko tu. Fahim for sure tak nak kena tinggal. Wee!

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Hai Shynaa... U kenal Linda??? Laaaa...Apasal tak tegur??? Tegur jeks la..Nak segan naper puloks...Kalau tak boleh snap² pic..