Sepetang bersama..........


Haizi balik Melaka.  So, sebelum balik meh kita makan dulu. Tinggal sorang lagi malas lah nak masak.  Padahal, berdua pun malas nak masak! Haha.  

Kat Putrajaya ni rasanya banyak sangat kedai makan.  Presint 9 ada, Presint 8 ada, Presint itu, Presint ini semua ada. Sedap dengan tak je.  Baru-baru ni la...baru untuk kita lah ya...hehe...kat area Pejabat PM tu. Kan ada stall kecik-kecik tu..kat situlah. Best! Kawan kita kata kat situ char koey teow sedap! Ada garing, ada basah. Nomnom.

Dasarrrr...kuat makan! Char Koey Teow garing Special.
Char Koey Teow basah...
Memang betul! Sedap lah.  Boleh makan sampai habis. Tempat pun tak lah crowded sangat? Ada western, ada nasi ayam, ada rojak, ada stay and bla..bla..bla..

Fries yang super lemau
Cantikkan? #ehyeke? Kat atas tu ada rail macam roller coaster je dah!
Regards,
Shinnaz Ahmad Rasid



1 comments:

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

oh tak tau pon.. nak try lah..