What To Expect When You're Expecting

 

Wee! Lama tak tengok movie. T__T

Btw, film ni dah keluar awal dah.  Unfortunately, tak dapat tengok. But now, dah dapat tengok, Alhamdulillah masih diberi kurniaan untuk melihat dan berhibur bersama suami tercinta. Thank u Haizi mok mok! Ok. You tak gemok.

Review semua orang kata tak best. Eh? Bukan semua orang lah. Mostly.  Hehe.  Perangai kita kalau movie tu tak berapa nak kebabom sangat malas lah nak tengok.  Review one blogger ni kata tak cukup buat dia ketawa. Maigad. Memang tak best lah!

Tak puas hati I cari lagi orang yang boleh bagi good review. Ada tu bagi review tapi dia cerita pasal suami dia tidur tengok movie ni. Huaaa..tak review pun? ); I need help. And.....I terbaca satu blog ni kata its story fasal orang yang try to conceive (TTC). Interesting.

Tapi bila mengenangkan blogger tu kata suami dia tidur, I asked Haizi samada dia nak join or tak? Hehe. Yerlah. Boring lah kot untuk dia. -__-' I yakin kan dia "B..kita kena tengok cerita ni bbbbb...dia cerita pasal orang yang pregnant.  Mesti funny. Ada Cameron Diaz!"

"Herm..boleh" Itu je lah jawapan dia. Nak kata ok tak ok. Haha.

What to Expect When You're Expecting? 


Seriusly, kalau bukan TTC I memang tak akan tengok. And tak sangka, I tengok cerita rilex and funny ni boleh mengalir air mata. How sensitf am I? SOBS.  Maybe, I pun try to conceive so, I can feel.

Dia cerita yang banyak plot.  Different people, and different way. 

Macam Jules (Cameron Diaz) and partner they are not married but getting pregnant. The problem is samada nak circumcision baby or tak.  Seriusly, Cameron Diaz ni tough gila ok!  Dalam cerita ni dia diet trainer.

Then, ada seorang perempuan ni but not sure siapa dia.  Yang mengharapkan dia pregnant. Almost 2 years. Dia tak minum arak untuk dapatkan baby.  And setiap kali dia ovulation  set kat handphone.  Haha. Tiba-tiba teringat kat diri sendiri.  Setiap bulan I will set reminder my ovulation "Ooooohh..today is the day! Let do it!" Haha. Then, perempuan ni pregnant saing dengan MIL dia which is MIL dia damn hot. Tak silap heroin Battleship kot?

Then, ada yang tak kahwin and young getting pregnant and miscarriage. 

Ada juga J.Lo yang try to conceive tapi ada masalah ovari. So, adopt child. Sedih okey part yang ni! Huaaa..);

Banyak-banyak pelakon J.Lo ni paling cantik! Mata dia tuuu..awww! Couple pun J.Lo and partner so sweet! Hehe. Selain tu, cerita ni pasal daddy yang jaga baby dia. Hehe.  Comel je. 

So, I bagi 3.5 star for What to Expect When You're Expecting.









0 comments: