Jimattt..jimatt!



Semalam kan pay day. Wee! Syukran!

I ada seorang kawan ni kan dia sukaa....sangat.....pergi Watson....hehe. Sampaikan kita pun terikut-ikut. Haha. Promosi Watson or Guardian mesti nak masuk. Bukan setakat promosi. Takde promosi and asal pergi Alamanda wajib singgah.  Ada beberapa promosi dan lagi menjimatkan haruslah kena beli ok. Hehe.

For 2 months.  Caya tak? Pencuci muka and lotion.  Pelik juga lambat habis. Now, dah masuk 2nd set and puas hati.  Kalau beli asing, pencuci muka RM26++ and lotion 48++.  Beli pack terus RM58++. 

Sama juga lah dengan EUBOS. Haha. 2 bulan juga tahan if....dapat pack 2-2 besar. Yang ini satu besar, satu kecik (for travellers lah).  Still jimat juga, RM22++


Paling tak menjimatkan haha beli benda yang tak guna macam lotion Vaseline and lip gloss.  Lipstick tak pakai ini kan nak lip gloss bagai!  Lotion Vaseline, RM1.50 and Essence Lip Gloss, RM9.90.

Bye.



6 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

byk la kumpul points.. hikhik

eima said... [Reply to Comments]

mmg jimat .... aku pun suka masuk watson ngan guardin syok usha2 brg ...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Eh..point tu sgt2 lah kena kumpul byk kan if nak redeem. malas hehhh...

eima : kan? heheheheheh

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

best eh shin pakai pencuci muka tu.. x pernah nak try.. muka akk oily sangat2 bila tukar ker fair n lovely.. konon2 la nak fair n lovely muka ni.. sekali bayk giler naik jerawat kecik2 bila muka oily.. rasekan padam muka.. nak try la.. watson eh? hari ni gak nak g tgk..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Kak Nor, sebenarnya kita guna lain sebelum ni..tapi rasanya mahal lah nak beli untuk jangka masa panjang and kesan dia pun tak berhasil sgt..kena pakai selalu baru ok, kalau ter miss 2 ,3 hari dia dah tak elok. oily tu kita rasa kan mmg setakat pencuci muka takkan hilang. cer try pergi skin ko klinik minta pil untuk control oit kat muka :)

farra8979 said... [Reply to Comments]

hahaha... same la.. me pun suka g watsons especially time sale. tapi yang tidak disangkanya bila beli tengok2 nak cecah seratus.. ish2...