Men In Black 3



Finalllyyyyy....dapat jugak tengok selepas 1st ticket burn sebab tak tahan rindukan Lofa and Jack, I balik rumah, main-main dengan diaorang terus tak pergi. 2nd tersalah beli tiket. Haha.

Untuk 3rd time ni saya dapat tengok juga akhirnya.  Sebenarnya tak pernah tengok pon Men in Black 1 and 2.  Tiba-tiba tengok Men in Black 3.  Haizi lah dok kata "Best cerita ni. Best!" 


Okey lah cerita dia. Not funney enough untuk saya. Haha.  Maybe kita tak tengok MIB 1 and 2. So tak tahu lah macam mana.  Tapi agak tersentuh lah bila tengok apa yang Kay sacrifice untuk Jay.  Aku ni pelik lah. Cerita kelakar boleh sedih untuk ending dia. 

Lepas ni kita tengok BOHSIA 2 : Jalan Kembali.

4 star for MIB 3.

Regards,


2 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

akak bawak anak akak pegi tengok MIB ..suka betol kenit tu..

sampai sekarang duk suka kat lagu Pitbull, Back In Time tu..

nak lagu baby baby katanya...

lagu tu best..ce dengar

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kemain kenit ya..heheheheh....