MIB3


Okey. Marathon sekali lagi. Men In Black 3, cerita ni dah lama dah keluar. Tak sempat nak tengok.

Last movie lah ni. Sebab nak marathon sampai malam kang, kenduri jiran sebelah tak dapat nak pergi.  Kitaorang memang tak keluar  cinema pun. Pusing-pusing masuk dalam cinema 7, lepas tu cinema 3 lepas tu cinema 1.

"Haik? Apsal tempat kita ada orang ambik Kangah? Nak kena ni!" 
"Jom! Jom! Kita tanya dia.."

Eh..betul ke eh? Sekali tu salah tarikh da....-___-'

I beli 1 June 2012. Padahal hari tu 2 June.  Adoi! Rugi dah! Dah lah purchase 2,3 movie, lepas tu salah beli tarikh. Huaaa....); Sudanya tak ada MIB3.  Memang tak bernasib baik.  Pulang lah kitaorang ke rumah.  Sebelum tu makan-makan dulu kat Nyonya Colors.

Sedapnya kuih bingka ubi, RM0.90/each #nomnom

Nasi Kunyit with curry chicken, RM8.90. I prefer curry chicken dekat Sweet Chat, The Mines.



0 comments: