Piranha 3DD



Disebabkan satu hari movie marathon, blog pun kita buat marathon. Hehe.  Monday sangat lah boring.  Sigh.  Sharp 1.20pm we must go to another cinema untuk tengok Piranha 3DD. I thought kena pakai lah cermin mata dia yang besar gedabak. 3DD katanya....hehe.

Rupanya...tak ada pun.  I masuk pun movie dah start 2,3 mins.  Tak ramai pun macam Snow White & The Huntsman.  Adalah dalam 18 orang..*apakah siap kira dalam wayang?*  I kalau tengok movie yang dah start ni I akan blur. Tak kisah lah start 2, 3 mins sebelum ke, selepas ke. Mesti I blur.  Haha. 

Macam biasalah cerita Piranha mesti lah cerita kat lake, water splash, boobs. Seriusly rasa macam tengok filem lucah.  Bila fokus on boobs tu memang I fikir gila lucah ok.  Orang lain maybe tak rasa apa-apa tapi memang dia fokus untuk kelucahan melampau. Haha.  And movie ni tak ada motif pun! Motif dia membodohkan orang yang tengok macam aku lah. Best lagi yang lepas.

Dah lah cut banyak.  Lepas tu lucah.  Lepas tu tak ada motif. Kat negara orang putih sana kalau mandi memang suka mandi kat tasik, bukak baju lepas tu malam-malam? Diorang tak ada rasa takut ke? Anything can be happen.  Disebabkan kau mandi tengah malam dalam kelucahan, terus Piranha masuk kat %&()^% beranak pinak dalam badan perempuan tu. (I'm not sure dia beranak pinak, tapi dia masuk dalam  @%^@)^ perempuan tu) Ada part rasa macam tengok Final Destination pun ada which is part yang bila berasmara dalam van and tertolak gear terus masuk dalam lake. *whatever* nak beraksi sangat. Bergari-gari bagai, lepas tu kunci hilang.  Ohh..ok. Rupanya kunci dalam perut piranha. *whatever*

Lagi *whatever* bila kau make love kau tak dapat nak buat sebab Piranha gigit #&)%#* boyfriend perempuan tu. Gila annoying cerita ni!  I macam confuse ok!! Haha Kau make love dengan perempuan or piranha? Haha. *whatever*  

1 star for Piranha 3DD. Bye.



4 comments:

NorMala @ KakakSatu said... [Reply to Comments]

hahaha... kelakarlah review shin... akk dah mmg tahu dah kalau cite ni mmg mcm lucah2 sikit.. siri die yg lepas akk ada beli pirate dia.. gila x best.. kelucahan melampau..

Liyanaroxx said... [Reply to Comments]

Hahahaha tau takpeeee rasa mcm rugi je beli tiket wayang tgk citer nih...kelucahan melampau tahap maksima sangat! ;p

Anonymous said... [Reply to Comments]

ending cerita nie apa jadi?? tgk trailer macam best tapi baca review kat sini kata boring

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Normala : haha. kan? tak kisah lah nak tunjuk tetek ke apa kan? fokus sikit2 dah..ni mmg fokus utama okey!!

liyanaroxx : hahahahah...dah lah tak best kan?

Anon : ending dia adalah..piranha tu tak mati pun. yang mati manusia kena geget piranha kat taman tema air. Seriusly, jangan tengok. awak takkan menyesal awak tak tengok!