random



Hi! I'm back. T___T

Lamanya tak ada. Hehe. Btw, ada orang kisah ke? Tak kot. Lantakkkk...!  Hari Isnin hari tu ada course kat Masji Besi *fuyooo*.  Niat utama sebab I nak cukupkan kursus sahaja sebab kursus I baru ada 2 hari ok.  7 days/year tu macam banyak sangat lah. PA nak kursus apa pun? Kursus PA mahal-mahal. Nak pergi kang membazir duit company.  Maklumlah....;p

Niat utama tu. Tapi bila dah pergi kursus tu saya terus rasa takut dalam diri. Pentingnya kita muhasabah diri kan? Dengan mendekatkan diri dengan ceramah-ceramah agama terus rasa nak solat 5 waktu/day. Sebelum ni tinggal-tinggal, insyaALLAH cukupkan 5! Perbatasan di pejabat.  Mengaji. 

And nextweek pun ada course lagi. Weehu! Kali ni ada berkaitan dengan kerja kot. Modah-modahan semua input dapat.  And tomorrow akan bercuti. Wee! I miss my home.

Happy working guys!



1 comments:

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

amin!!!~ Saya pun masih kena perbaiki Solat..Kena cukupkan..