Snow White & The Huntsman



Selamat pagi semua. Hari ini ada ceria sebab ada benda best! Hehe.
Syukran! Syukran!

Hari tu I plan dengan Kangah for movie marathon.  Nak pulun 3 movie sekali gus!  Best wo! Tengok movie je. Makan popcorn, tengok movie, habis movie, pergi cinema sebelah. Haha.

By 11.20am I dah terpacak kat TGV Bkt. Raja.  Itu je pun paling dekat.  Nak pergi Sunway macam jauh. Tak apa. Tak apa. GSC Setia City Mall bukak nanti kita pergi.  Movie start 11.30am. I TERbeli movie ni 2 kali ok!! So, I dua orang. Nak jual memang takkan ada orang beli lah kan sebab I datang pun on time movie dah nak start. So, bagi je kat sesapa.  2,3 orang lah cari siapa nak tengok kan? Bagi FREE pun orang tak nak. Sob..sob..sob! Sebaik ada satu couple ni nak tengok. Hehe.


I pun tak pasti movie ni best ke? Tengok preview macam best. Macam la....T____T

Snow White ni kan putih, lawa. Yang itu je lah aku ingat. Dengan 7 orang kerdil dan buah epal beracun.  Lebih kurang buku, macam itu juga lah cerita nya cuma diolah sedikit-sedikit.  Lagi pula cerita ni bukan macam kartun snow white. Dia punya real.  Btw, Bella dalam Twilight I tak berapa suka lor. Maybe watak dia tu confuse aku tengok. Tapi dalam Snow White ni boleh TERsuka pulak sebab comel.  Memang sesuai lah dia Snow White versi ni.  Hehe.

TAPI!!!!!!!!! Tak boleh lawan kecantikan Chalize Theron. Seruisly, lawa gila!  Walaupun dia jadi ibu tiri yang jahat dan perasan cantik depan cermin. Hakikatya dia kan huduh. Dia memang lawa gila and sexy! Hehe.

Korang boleh tengok lah. Best juga. 4 star for Snow White & The Huntsman.  Lepas ni kita tengok Piranha 3DD paling best sangat katanya #sentap



3 comments:

PutriesNoora said... [Reply to Comments]

tolong jangan tengok piranha tu...xbest langsung...gila annoying...agagaga

farra8979 said... [Reply to Comments]

yeay!! esok mau nonton...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

PutriesNoora : haha..kita dah TERtengok acane? ;p

farra8979 : have fun!