Something new...



Bukan lah nak kata banyak sangat bag. Tidak. Tapi kalau ada baru perasaan nak bag baru tu ada. Lagi pulak rasa macam dah lama tak beli handbag. Ini tidak boleh jadi.  Hehe. 

And dah survey pun lastweek ingat dapat gaji nak beli lah bag sebab boring lah asik bag ni je. -_-'  Survey je lah. Ada juga berkenan. Ingat nak buat bag hari raya. Tapi tengok lah. Takut tak sempat. Haha. Perlu ke bag hari raya? Motip?

Air yang tenang jangan disangka tiada buaya. Begitu jugalah yang berlaku kepada diriku.  Hehe.  Unplanned. Haizi offer beli purse untuk kita! Yay!  Tapi tak mahu purse lah.  Purse banyak dah kot. Buat apa purse banyak, duit sikit? Hahahahahah.  Duit syiling hado..;p 


So, harga bag comel ni pun lebih kurang dengan harga purse why not I tak bagi cadangan kat Haizi ambil bag tu kan? Alasan!  Tapi kalau dah dia yang beli ikut taste dia lah. Tapi mengikut piawaian I lah kan. Haha. Eh? Eh? Siapakah yang nak pakai bag ni kan? Ada 3 colours, brown, pink and black. Of course lah ambil pink kan!!! So classic ok.

Alhamdulillah dikurniakan rezeki sebegini.  Thanks to you too. Muah!