The Amazing Spider-Man



Nak masuk bulan Ramadhan ni banyak kenduri tahlil.  Penuh for 2 weeks ni. 


Ni buat doorgift kurma, kismis and etc.
Syukur Alhamdulillah :)


Ok. Berbalik kepada cerita Spider Man. Hehe.  Sempat juga lah tengok Spider Man.  Tapi Haizi dah pesan Spider Man kali ni bukan Spider Man yang dulu. Ni yang baru.  Ok.  *whatever*


Memang lain pun.  Dulu kan ada Mary Jane now dah tak ada. Sekarang ada Gwen Stacy. Comel gila kot dari Mary Jane.  Hero lebih kurang sama lah macam muka skema-skema. Hehe. Tapi kali ni bukan reporter tapi student.  Spider Man kali ni cerita fasa Dr. Connor yang tangannya kudung dan ingin tangannya kembali seperti biasa dengan meletakkan subjek seperti cicak.  So, diorang buat kajian itu ini dan hasilnya tangan dia tumbuh tapi jadi seekor lizard yang besar.  Lepas tu macam biasa rosakkan bandar awam, Spider Man selamatkan lah. Hehe. 

Best lah. 4 star for Spider Man. Cumanya I rasa macam lama pulak cerita ni.  Tapi nasib baik lah boleh layan and tak boring.  Best. Best. Kena tengok ok!




2 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

YUhuuu...salam shinnaz..
saw you yesterday...lunch time kat PRESINT 16...you ngan hubby you...
awat muka masam sesgt????

Have a good day anyway...

ikhlas
_rINz_

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Rinz? PSIS ke? Actually muka kita memang masam lah..lagi pulak muka tengah pedihhh..sunburnt...sorry..muka kita mmg masam gila-gila! hahahaha