Buffet Ramadhan 2012



Assalamualaikum :)

Tengah buat apa tu? Seriusly..kita mengantuk gila. Huaaaaaaaaa...! Dengan pagi tadi terlajak sahur.  Sobs.  Niat kat hati tu, nak masak itu, ini. Bila fikir penat, oh..please.....terus ZzZZZ. Haha. Sama jugak dengan berbuka puasa.  List menu mengalahkan buffet hotel. Haha. Tapi bila jejak je kaki kat rumah, terus pengsan. Tak larattttttttttt!

1 & 2 Ramadhan boleh lagi masak-masak sebab berbuka kat Meru, so, tolong umi sikit-sikit.  Balik rumah sendiri?? Memang tak dapat lah! Haha.  Maafkan daku suamiku -__-'

Bangun pergi kerja mengantuk.  Sampai tempat kerja mengantuk. Pergi meeting mengantuk. Apa hal lah kan?  Dalam mengantuk tu sempat lah survey buffet ramadhan. Haha.  Setiap kali Ramadhan rasanya tak nak miss bawa Umi and adik-adik pergi berbuka kat hotel. Acara WAJIB. 









Dah survey, tapi apsal makin mahal? Setiap tahun nak naik! Nyampah tau! *hetchu



6 comments:

Halimaton Hanafee said... [Reply to Comments]

ish nak cr jugak lah buffet ramadhan kat area JB ni..hehe

Nazirah Azeman said... [Reply to Comments]

hukhukhukhuk mmg kan tiap2 thn makin mahal.tp even makin mahal pun asal nak booking jer mesti dah full aishhhhhh

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

mahal..mahal..mahal... kalau leh tapau lagi bagus... x kisah bape rm pun..kih3

MRS. K said... [Reply to Comments]

mahaiiii ohhh...

Suwaibah YS said... [Reply to Comments]

wah... tetiba terliur :P

eMMe said... [Reply to Comments]

Salam Ramadhan Shinnaz, hurm..best la kalo dpt berbuka kat hotel
tapi nak survey bufet Ramadhan yg murah2 n sedap2 ade tak..sebab kalo belanja famili bukan skit2 bajet, tapi kalo de rezeki..InsyaAllah..mudah2an..