EH! : Fazura


Subhanallah! Cantik gila kan ciptaan Tuhan.

Adore gila dengan dia. Dah lah cantik, putih.  Saya start suka tengok Fazura ni masa Gol & Gincu tapi time tu pun tak lah menyerlah sangat.  Masa Pisau Cukur tu memang mengancam! Hehe. 
  
Dalam EH! ada photo Fazura untuk pra musim luruh. Cantik gila. And paling cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkk....clutch BCBG MAXAZRIA. Untuk raya cara jugak tu kan? Lalalalala~


Sekarang ni memang trend kan oreng dengan biru ni? Sukaa!

So layan lah gambar cantik-cantik belaka ni.

Hawt n Chics!
Yang ni tak silap House of Doll
Beauty!

Ni macam mat salleh tapi orang tua yang menyeramkan kan? Tapi lawo jugak!




9 comments:

Nazirah Azeman said... [Reply to Comments]

die sgt cantikkkksssss

eima said... [Reply to Comments]

cantek gak tp aku tak suka muka mekap gini .... pelik .. nk biasa2 je ok la pd pandangan mata aku ..cantek

Wawa Tasliman said... [Reply to Comments]

suka gambar second tu, cantiknya.. :)

MamaIcha said... [Reply to Comments]

oh! doll...she's pure malay tapi cantik sgt kan?? tak perlu nak mix2 sgt...hahaha!!!!

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

huih!! org lawa .. pakai ape pong lawa gak.. sekarang warna2 terang.. termasuk warna2 pastel.. cantiknyer.. dia.. jeles.

MRS. K said... [Reply to Comments]

kuku betui ke tipuuu tu?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nazirah : kan?

Eima : Hehe. Idok lah make up cani kalau keluar..ni photoshoot okey lah..hehe

Wawa : Yg 1st tu tak suka ke? -__-'

MamaIcha : Hehe. Cantik sgttt!

Normala : Betulkan? Kalau lawa pakai apa pun lawa...;)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K: Tipu rasanyaaa...hehe

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

i sukaa diaaa!!!