FIRST time uolls!



Hari tu kat office ada buat event pasal IT. I pergi situ sebab nak cukup kan kursus 2 hari and nak dapatkan lucky draw lah sebab hadiah dia superb beb!  Hehe.

Fuh..fuh..mintak-minta Ipad 3 ke, Tab 7.0 ke..;)

Tak dapat pun. Takde rezeki nak dapat Tab or Ipad. SOB. Tapi yang pastiiiii.....................

I FIRST time ever menang lucky draw. Haha. *eksited* Tak pernah okey menang lucky draw.  So, I dapat GPS comel.  So, I bagi hubs lah sebab I tak minat GPS. LOL.  I nak Iphone. LOL.

Hello Bella!
Tapi berguna juga ni sebab nak pergi mana-mana yang tak tahu boleh guna GPS. Masalahnya I rimas lah dia asik cakap-cakap. Huahua. Not like. 

Thank you! XOXO.




3 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hahahah kalau laju sket mesti kena sound suh pandu cermat dsb..huhuh kadang2 termarah suh diam kan walhal mesin je kot kehkehkeh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

stress bila kita nak ikut short cut tapi dia dok sebut.."..culculating..bla..bla.."

MamaIcha said... [Reply to Comments]

wah!!! saya menang GPS :P