Gettin' a Baby - Pt. 32



*entry ni adalah schedule sepatutnya. Entah kenapa, tak publish pulak! Hehe.*

28th June 2011 is the day...yang mana...hari yang I dapat tahu Im pregnant. Im so eksited untuk waktu itu.  Memori tu till now tak dapat nak lupakan.  Rasa kelakar pun ada sebab saya nak pergi check lain, dapat tahu benda lain. Hari yang banyak menangis. Dan pemula  hari yang membawa kepada kedukaan, kesedihan dan frust gila-gila dalam hidup kita. Sigh. 

Rasanya kalau dah jadi baby tu mesti kan..dia dah 2 months. *lap air mata*

Hari tu survey baby coat. Haha. RM178 kat IKEA. Lawa gila!




4 comments:

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

sabar ye shin..insyallah!!ada rezki lepas ni..akak doakan utk shin akan dikurniakan zuriat secepat mungkin..amin

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

sabar ye shin!akak doakan kamu dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yang comel secepat mungkin.amin

eima said... [Reply to Comments]

tak pe shin nanti rezeki tu akan dgn sendrinya kpd ko ....

janji ko dah berusaha kan ....

Wawa Tasliman said... [Reply to Comments]

insyaAllah, ada rezeki nati.. aminn (doa untuk diri sendiri gak) :)