Happy 4th birthday to the princess of the day!!


Today is her birthday.  Whose birthday? Kakak Icha lah!

Sebulan lebih I tanya dia, Kakak nak hadiah apa? "Kakak nak cake bola...!"

Huaaa..! Kau kan perempuan, kenapa nak kek bola? "Ok lah. Kakak nak kek Dora. Eh..tak Angry Bird!"

Okeyyy!

So, last week ibu belanja dinner kat restaurant bersila katanya.  Thank u ibu ;)

Yay! Kakak Icha dah 4 y.o.

Adah : Cik Adah bagi kakak hadiah gula-gula 20 sen ya?
Kakak : Erm..tak nak lah!

Maklong : Tak baik lah. Kesian Cik Adah. Dia mana ada duit nak beli hadiah kakak besar-besar.
Kakak : Halah..gula-gula je pon...

Kekwat siot!

One thing I suka bawak dia keluar shopping mall sebab dia takkan nangis. Kau jalan lah satu mall sekali pun, 5,6 jam ke dia mantain happy.  Dapat pulak Maklong, Makngah jenis tak pernah basuh berak budak lambat cuci pun dia mantain happy. Haha. Jahat gila ok! But now, Alhamdulillah....dia dah pandai poo sendiri. Selamat sikit disitu. Pergi kedai toys. Tak kisah kot.  Dia tunjuk semua dia nak and letak kat kaunter. Tapi bila kita tak beli pun tak apa. Haha.  Takkan menangis or melalak.  Kalau bab makan tak kisah kot cuma ayam dia ingat ikan, ikan dia ingat ayam.  Air tetap lah milo ais. Baju pulak no baju seksi. Wee!






I love u kakak! Muah!




4 comments:

♥ Elin ♥ said... [Reply to Comments]

nak pinjam bulussss mata yg lentik tuh blh x? comel lah...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Haha. Sebelum u pinjam..I dah pinjam dulu...cantik kan? mata je lah *rolling eyes*

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

yelah.. bulu mata dia cantik.. senyuman pun manis.. selamat hari lahir icha..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mekasih kak nor ;)