Ice Age 4 : Continental Drift



Assalamualaikum :)

Salam Jumaat ya'lls. Penat nya lah!  Dari semalam ada seminar. Kerja office memang tak buat lah kan? Sebaik bos yang suruh pergi. Haha.  Cover lah hari ni. Surat mesti banyak nak key in. Check diary bos lagi. Adeh.  Penat semalam tak habis lepas habis seminar, tengok Ice Age 4. 

Memang tak boleh miss ok cerita ni! Haha. Kelakar and best!! Macam bebudak je kan tengok cerita kartun. Tapi kartun macam ni tak apa kot.  I suka watak Sidd tu. Kelakar gila.  Korang tengok lah. Yang ada anak boleh bawak anak tengok Ice Age 4, me tak ada anak lagi. Tapi anak buah ada. Tapi tu pun tak bercadang bawak diorang sebab tak larat nak control diorang turun naik wayang. Tu belum sergah orang tengah beromen dalam wayang. Haha.

4 star untuk Ice Age 4! Osom!
Tapi selepas balik tengok Ice Age masih tidak dapat merehatkan diri. Sigh.  Sibuk buat tiramisu dalam cup.

1st customer order tiramisu, 1st customer juga buat tiramisu banyak-banyak dalam cup and 1st customer juga beri kepercayaan serve they'lls.  Jenuh weh nak buat 100pcs.  Lucky me, by morning dah settle. Tinggal hantar sahaja. Alhamdulillah!

And now....nak pergi seminar untuk hari kedua. Chow!



0 comments: