Kaftan Cikgu Timah Tukar Sekolah



Hi! ;)

Siapa tengok cerita Cikgu Timah Tukar Sekolah? Astro ni kalau orang nak tengok yang berulang-ulang takde pon!  Ish! Kalau tak nak tengok tu berulang-ulang!!  Cerita ni dilakonkan Scha Al-Yahya and Remy Ishak dan adik apa entah! Cute!

Kita tengok cerita ni bukan dari mula. Tengok-tengok part Scha pakai baju kaftan. Lawa gilo!  Terus rasa nak buat kaftan. Huahua.  sesuai ke? masalahnya gemuk! Scha tu lawo lah sebab kurus hokeh! Ni badan memang tak berapa nak kurus acane? Kang jadi macam baju kelawau!

I dah order kain batik, tapi berkira-kira nak buat baju office or baju raya. takpun baju tu nak buat baju kurung or kaftan dress or mini kurung? Macam mana ni??




0 comments: