Kuih raya dah habis makan. Acane?

 

Assalamualaikum T__T

Korang dah beli kuih raya ke? Kita? Dah nak habis dah kot! Huahua.  Seperti biasa tart nenas kat Sect. 13, Shah Alam yang famous gila itu menjadi pilihan.  #nomnom

Lagi satu..lagi satu..lagi satuuuu...I suka gila biskut ni. Biskut ke ni eh? Sebab dia ALMOND CINCANG DISALUTI WHITE CHOC, RM26 (40pcs). 99% guarantee sedap and sangat menggoda jiwa. Tapi ni bukan kita buat lah. Haha. Ni kawan kita buat. Actually dia ada jual macam-macam tapi tu lah I agak memilih sikit and pilih yang sedap-sedap je. Hehe. Dan paling sedap tu yang ni lah!

Buat masa ini kuih di atas telah menjadi kegemaran. Kalau tak makan setiap hari rasa tak lengkap hidup ini *cewah*. Nak bagi tester kena datang office lah! T___T Kalau nak boleh order dekat Linda honeyberrycake



Malam tadi masih buat Tiramisu sebab order nak hantar pergi Meru/ Bkt. Kapar and officemate.  Alhamdulillah :) Ada orang order lagi. Gigih weh buat tapi comot sikit kan? Hehe.  Untuk sesiapa nak order boleh emel shynaa08@yahoo.com.



Thank you,


3 comments:

Mymiesein said... [Reply to Comments]

Ofismate Ada jual jugak yg almond cincang ni tapi pakai choc ... Pun sedap...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ohh..kawan kita tu jual white choclate pulak lepas tu ada rasa oren sikit. hehe. apa-apa berkaitan dgn nuts and choc memang awesome!

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

nak raseeee...