Maya Karin in da houzee



Bapak geli eja in da houzee..hahaha.

Cantik kan? Apa? Baju? Maya Karin?

Semua cantik!! Kali ni suka Maya Karin pulak! Kalau Fazura tu macam hot-hot chic gitu. Maya Karin ni pulak macam cantik gila-gila-gila and natural.  Lagi pulak dia suka buat charity and kempen save the world. So, macam sangat kind. 

Ni dok pikir-pikir baju raya *selamat hari raya* design apa elok lah tiru ni. Haha. Tapi macam takut pulak nak pakai. Over gila pergi raya macam ni. Tapi kalau nak cantikk sangat-sangat dipersilakan. Macam raja sehari gitu kan? Nanti kita nak tunjuk satu design baju raya yang I rasa sangat awesome and Im sure lah dia mahal. Hehe.  Kot-kot lah nak tiru design kan? Hehe.




Lipstick lawa gila!



Foto kredit : Murai

Muah!


5 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

semua design adalah cantik sangat !
Kalau sis buat, takut orang terkeliru mana 1 M.K yang sebenar :)



Salam singgah,
Blog : bilaupttestmulapositif.blogspot.com

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sentap akak tauuuuu...hahahhaha....

eima said... [Reply to Comments]

aku nk tiru idak la.... mau cam papan lapis berjalan kang

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

shin cer try pakai lipstick kaler tu.. nak tgk gak cam ner.. kaler blocking tu..meriah

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

shin cer try pakai lipstick kaler tu.. nak tgk gak cam ner.. kaler blocking tu..meriah